Cushman & Wakefield I RED har ansat Ole Hjorth som director i REDs vurderings- og analyseafdeling, hvor han får det primære ansvar for rådgivningsopgaver i forbindelse med byudviklingsprojekter og vurderingsopgaver for offentlige kunder.

Ole Hjorth er 46 år og oprindelig uddannet Forstkandidat og har siden 2006 arbejdet med ejendomsrådgivning hos Sadolin & Albæk. Ole Hjorth tidligere været ansat i realkreditsektoren hos LR Realkredit og Realkredit Danmark.

- Vi er meget stolte over at kunne byde Ole velkommen som vores nye kollega i Cushman & Wakefield | RED. Ole er en stærk profil, som med sin erfaring, sit høje faglige niveau og troværdighed er en kapacitet, som passer godt ind i RED og ikke mindst passer godt sammen med de værdier, som RED står for. RED har gennem årene opbygget gode relationer til offentlige klienter, herunder både kommuner og statslige instanser, i forbindelse med meget forskelligartede rådgivningsopgaver, og vi ser frem til - med Ole som spydspids - at kunne styrke disse relationer yderligere, udtaler partner og Head of Valuation Jesper Anderson.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 7. februar 2019.

Gennem en årrække har REDs vurderings-og analyseafdeling indtaget pladsen som Danmarks bedste vurdering-og analyseafdeling i Euromoney Awards for Excellence. Ifølge Ole Hjorth er der derfor et solidt grundlag for levere værdiskabende strategisk rådgivning i krydsfeltet mellem markedsforhold, byplanlægning, arkitektur og tekniske forhold.

Det handler om at skabe nogle realiserbare projekter, hvor kvalitet og økonomi hænger sammen. Cushman & Wakefield I REDs klienter er primært store professionelle investorer på det danske marked, offentlige og institutionelle aktører, danske og internationale virksomheder samt udenlandske fonde.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS