Liebhavermægler Jan Fog er død, 66 år gammel, efter længere tids sygdom. Ejendomsmægleren formidlede salget af flere store ejendomme - herunder Middelgrundsfortet.

Ejendomsmægler Jan Fog døde torsdag den 23. april 2015 efter gennem længere tid at have kæmpet med en kræftsygdom. Det bekræfter hans hustru, Charlotte Juul, overfor Ritzau.

- På såvel egne som den øvrige families vegne anmoder jeg indtrængende om pressens forståelse for, at vi ønsker fred i denne svære situation for os alle, lyder det i en mail fra Charlotte Juul.

Jan Fog er født og vokset op i Hellerup og uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Efter blot 2 år som advokatfuldmægtig startede han i januar 1978 som ejendomsmægler, hvor han i begyndelsen handlede med grillbarer.

NB! Moms ved køb og salg af ejendom og byggegrunde. Seminaret afholdes d. 28. april 2015.

Hurtigt blev det dog ejendomme af en anden størrelse, som han rettede fokus mod, og gennem årene har han været manden bag flere af de største ejendomshandler i både Nordsjælland og i København med udgangspunkt i kontoret på Strandvejen i Klampenborg.

Udover at sælge ejendomme i Danmark, har Jan Fog været aktiv i både Frankrig, Italien, Mallorca og i England. Samtidig har Jan Fog gennem de sidste mange år været en af frontfigurerne i TV 2’s program ”Liebhaverne”.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS