For 2,5 år siden blev Vedbygaard Slot ved Ruds Vedby sat til salg for første gang i 100 år. Ejendommen er nu solgt til ejendomsinvestor, der fremover blandt andet vil benytte Vedbygaard som privat bolig.

Ifølge SN.dk er Vedbygaard Slot blevet solgt til selskabet Amvest, der ejes af Dan Svenningsen. Han vil sammen med sin kæreste, Julie Holm, fortsat drive skov og landbrug på ejendommen, men også benytte Vedbygaard som privat bolig, skriver avisen.

Dan Svenningsen er ifølge SN.dk uddannet agrarøkonom fra Dalum Landbrugsskole. Han flyttede til Fyn i starten af 1990'erne og har arbejdet som landmand på Sydfyn. I 2008 startede han virksomheden Boda Ejendomme. Virksomheden med base i Odense ejer en række ejendomme på i Odense, Faaborg, Svendborg og Rudkøbing samt i Trekantområdet og i København.

Ifølge Fyens Amts Avis modtog Dan Svenningsen i april 2017 prisen for åretss bedste bevaringsprojekt på Langeland for arbejdet med at restaurere den gamle overlægebolig i Rudkøbing.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Afholdes d. 30. maj 2018.

Vedbygaard har gennem knap 100 år tjent som rekonvalescenthjem drevet af Fonden Vedbygård. Vedbygaard er et gotisk, 3-fløjet slot fra 1500-tallet. Slottet omgives af et parkanlæg på 100.000 kvm med voldgrav og søer.

Af Vedbygaards jorder er 2,3 millioner kvm regulær landbrugsjord, mens 1,7 millioner kvm er højproduktiv skov med høj vedmasse, og 700.000 kvm udgøres af eng, sø, diverse naturarealer samt den store park.

Silvaestate har formidlet salget af ejendommen.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter