Som følge af blandt andet sin alder slap en 72-årig ejendomsinvestor med bopæl i Helsingør med 2,5 års betinget fængsel for at have snydt sit konkursbo for millioner.

Ifølge Sjællandske Medier er en 72-årig ejendomsinvestor ved Retten i Helsingør blevet dømt for skyldnersvig af særlig grov karakter. Han slap dog med 2,5 års betinget fængsel på grund af sin alder, personlige forhold, og fordi sagen vedrørte forhold, der fandt sted for 6 år siden.

Manden blev erklæret konkurs i oktober 2010, men konkursboet fik ikke sine retmæssige værdier på grund af den dømtes umådeholdne forbrug og gaver til sin ekskone.

NB! AMAGER: Sølvkysten investerer 30 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 31. august 2016.

Han hævede således 4,1 millioner kr. fra sin indlånskonto i Nordea, som blandt andet blev brugt på ferier og penge til hans daværende hustru. Heraf blev 2 millioner kr. overført i form af et gældsbrev til en forretningspartner, som betalte mindst 900.000 kr. tilbage til den 72-årige.

Konkursboets kurator, advokatfirmaet Plesner, havde forud for retssagen fremført krav om erstatning på 3,6 millioner kr., men retten valgte at afvise at behandle kravet i forbindelse med retssagen, og henviste det til en civil retssag.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse