En 22.000 kvm stor ejendom med 6.000 kvm kælder på Nørrebro har fået ny ejer. Nu skal ejendommen renoveres og udvikles.

Titan Hus på Nørrebro får ny ejer. NREP har købt ejendommen af Tatin ApS og nu venter en renovering og udvikling af ejendommen.

- Titan Hus har en attraktiv beliggenhed i Copenhagen Science City og nær nyåbnet metro. Huset har flere spændende lejere og bygningen inviterer til et dynamisk miljø. Derfor ser vi et godt potentiale og muligheder for at udvikle ejendommen yderligere. Med ejendommens betydelige størrelse og indretning til multibrugerkontorhus, så passer den godt til vores strategi for kontorsegmentet, siger Toke Clausen, dansk investeringschef i NREP.

NREP går nu i gang med en renovering af Titan Hus, der blandt andet omfatter en renovering af facader samt de tomme arealer i bygningen. Det sker for at fremtidssikre bygningen, og sikre at ejendommen følger med den positive udvikling, som området er i gang med.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

Titan Hus bliver solgt af Tatin ApS, der er et selskab med 4 anpartshavere, hvoraf Dreyers Fond er den største interessent. Salget af Titanhus kommer efter et par større ejendomsopkøb i området omkring Frederiksberg Allé tidligere i år, hvor fonden nu har 10 store ejendomme ud af i alt 23 ejendomme i Storkøbenhavn fordelt på bolig, erhverv og industri.

- Da Dreyers Fond primært fokuserer på at have velbeliggende boligejendomme i porteføljen, giver det mening at afhænde udvalgte ejendomme. Vi er meget tilfredse med at have solgt ejendommen Titan Hus til en professionel aktør som NREP, der både kan tage god vare på eksisterende lejere og videreudvikle denne store og spændende ejendom centralt beliggende i et progressivt område med enormt udviklingspotentiale, siger Bo Rygaard, administrerende direktør Dreyers Fond.

Ifølge tinlglysningen er ejendommen solgt for 313,5 millioner kr.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder