AkademikerPension køber for 115 millioner kr. en ejendom i Nordvestkvarteret af Copenhagen Capital og Helmersen Gruppen.

Copenhagen Capital og Helmersen Gruppen har solgt en fælles ejendom på Frederikssundsvej 11 i Nordvestkvarteret i København til AkademikerPension for 115 millioner kr.

Salget sker til en værdi som er cirka 14 procent over ejendommens bogførte værdi og er betinget af, at lejerne ikke udnytter deres forkøbsret til ejendommen.

Projektet på Frederiksundsvej 11 blev købt i 2019, og bestod på daværende tidspunkt af en grund med en mindre ejendom samt en byggetilladelse til at opføre 41 ungdomsboliger, et erhvervslokale og en parkeringskælder. Ejendommen er siden blevet opført i totalentreprise af SG Totalentreprise og er fuldt udlejet.

Sydhavn: De store projekter. Konferencen afholdes den 8. marts 2022.

Ejendommen har en kostpris i koncernen på 75 millioner kr. og salget sikrer Copenhagen Capital en fortjeneste på 36,3 millioner kr.

Salget markerer samtidig afslutningen på partnerskabet med Helmersen Gruppen. Copenhagen Capital ejer herefter alle aktiviteter 100 procent.

- Vi har haft et godt samarbejde med Helmersen Gruppen A/S med udviklingen af ejendommene Læderstræde 11, København K og Frederikssundsvej 11, København NV. I 2021 erhvervede Copenhagen Capital A/S minoriteten af Læderstræde 11, København K og Frederikssundsvej 11, København NV er nu solgt til tredjepart. Begge projekter har været succesfulde, det er blevet til to smukke ejendomme som vi er stolte af, ligesom økonomien også har været ganske fornuftig, udtaler direktør Rasmus Greis.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND