Efter den hidtidige direktør Carsten Rysgaard opsagde sin stilling, har EDC været på jagt efter en ny direktør. Nu er han fundet i egne rækker.

Efter den hidtidige direktør Carsten Rysgaard opsagde sin stilling som CEO, har EDC søgt et nyt ansigt til at stå i spidsen for landets største mæglerkæde. Valget er faldet på den nuværende CIO Martin Wiesener, der således som den blot fjerde direktør i EDC’s historie hentes i egne rækker.

Martin Wiesener er 43 år og har inden ansættelsen i EDC været CIO og chef for forretningsudvikling herunder digitalt salg og produktudvikling hos Alka. Før det var han CIO og chef for operationel excellence på forretningssiden hos Falck. Martin er oprindeligt uddannet datamatiker og har en MBA fra England.

NB! Ny ejendomsvurderingslov og ejendomsbeskatning. Kurset afholdes d. 14. november 2019.

- Det har været rigtig dejligt for os, at vi kunne finde Carsten Rysgaards afløser blandt vore egne folk. Jeg anser det som et sundhedstegn, at vi har så mange kvalificerede medarbejdere, der ønsker at blive og gøre karriere i virksomheden – og at vi har mulighed for at tilbyde det. I lyset af den stadigt accelererende digitalisering af mæglerbranchen sammenholdt med vores egne ambitioner om stadig produkt- og forretningsudvikling, er jeg sikker på, at Martins baggrund og erfaring danner den rigtige profil, og jeg ser frem til samarbejdet, siger formand for EDC-kæden Poul Erik Bech.

Martin Wiesener tiltræder 1. september 2019.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked