Det viste sig at blive en fordel for Dynatest Denmark, da Stensdal Group overtog ejerskabet af ejendommen og blev den nye udlejer.

Kun 1,5 måned efter overtagelsen af ejendommen i Søborg, hvor Dynatest har været lejer siden februar 2015, blev Stensdal Group og Dynatest enige om at flytte Dynatest til et lejemål i en anden Stensdal-ejendom - i Ballerup. Dermed fik Dynatest en uventet åbning for snakken om at finde et mere passende lejemål, da det eksisterende inden for kort tid var blevet uaktuelt.

- Vores behov har ændret sig i de seneste par år, vi har boet her. I administrationsdelen har der længe været for mange kontorer. Til gengæld har vi manglet plads i produktionen, men alt i alt har vi været så glade for at være i ejendommen, at vi ikke har haft aktuelle tanker om at flytte, fortæller Christian Ussing-Nielsen, CTO, Head of Production, Service & Engineering hos Dynatest.

Hvad der var uaktuelt blev dog hurtigt aktuelt, da Stensdal Group overtog ejendommen. For hvor Dynatest ellers ville have været nødsaget til at vente, blev ejerskiftet hos udlejer en uventet løsning og gav mulighed for at finde et andet af Stensdal Groups lejemål, der passede bedre til behovet.

Andet lejemål ophævede uopsigeligheden
Uopsigeligheden, der bandt virksomheden til lejemålet i Søborg, blev ophævet eftersom Dynatest overtog et mere passende lejemål i Ballerup. Her flytter Dynatest ind pr. 1. juni – uden at det koster virksomheden ekstra i husleje.

NB! Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Selv om vi forlader et lejemål, vi på mange måder har været meget glade for, så ser vi frem til at få bedre rammer på Tempovej i Ballerup, hvor vi kan indrette vores produktion bedre og imødekomme den forventede kommende vækst. Endvidere vil vi i de nye kontorlokaler kunne skabe et bedre miljø, der understøtter vores udviklings- og software-ingeniørers kreativitet, samt flytter Supply Chain og Finance-funktioner tættere på hinanden og dermed bliver mere effektive. Jeg forventer, at vi vil se gevinster både i produktionen og administrationen, siger Christian Ussing-Nielsen

Ejendomsporteføljen hjælper eksisterende lejere
Også hos Stensdal Group er tilfredsheden med løsningen til at få øje på.

- Vi er glade for at kunne tilbyde Dynatest et mere passende lejemål i en af vores ejendomme og kan se, hvordan størrelsen af vores ejendomsportefølje efterhånden hjælper flere af lejerne, som kan flytte uden binding. Dynatest er ikke de første og sandsynligvis heller ikke de sidste, fortæller Søren Stensdal, administrerende direktør i Stensdal Group.

- Jeg er meget tilfreds med, at det lykkedes os at blive enige kun halvanden måned efter overtagelsen. Og ser naturligvis frem til at byde velkommen til en ny, glad lejer, der matcher behovet på Gladsaxevej, siger han.

Når Dynatest per 1. juni flytter fra Søborg til Ballerup, står deres tidligere lejemål – hele ejendommen Gladsaxevej 342 – ledig og klar til at blive hverdagsrammen for en ny virksomhed med et matchende behov. Her er i alt 3.502 kvm fordelt på en kontorbygning på 1.728 kvm og en højloftet lagerhal på 1.204 kvm. Derudover en kælder på 570 kvm.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS