Dorte Mandrup skal udvikle Filmstationen Værløse – en forladt flyvestation, som i dag huser alle tænkelige erhverv med forbindelse til film- og TV-produktion.

Dorte Mandrup skal udvikle Filmstationen i på den tidligere Flyvestation Værløse til en kreativ destination i form af en filmby med både kontorer, folkekøkken, værksteder, filmtorv og studier i alle størrelser.

- At udvikle et sted som Filmstationen må være enhver arkitekts drøm. Det er et område fyldt med historier, rå detaljer og arkitektonisk kvalitet. Og så er Thomas Kristensen og Anders Englebrecht nogle både ambitiøse og idérige bygherrer, som jeg glæder mig til at samarbejde med, siger Dorte Mandrup, stifter af og kreativ direktør for Dorte Mandrup A/S.

Det 179.000 kvm store område skal gradvis udvikler over de kommende 20 år. I første omgang skal området bindes sammen med et nyt filmtorv. En ny eventplads etableres foran Hangar 7, som i dag gemmer sig bag 2 lagerbygninger. Hangaren får 2 glasskydeporte, som kan lukkes ved konferencer eller erhvervslejemål og åbnes ved større udendørs arrangementer som koncerter eller danseshows.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS