Kort før sommerferien blev vinderne af 2 store rammeaftaler for det almene bygge- og boligadministrationsselskab, Domea.dk, udpeget. 5 hold i såvel Øst- som Vestdanmark blev udpeget til at yde totalrådgivning omkring nybyggeri og renoveringer for op imod 125 millioner kr.

10 hold kunne gå på sommerferie velvidende, at de i de komme 3 år havde del i en af de 2 rammeaftaler om totalrådgivning som Domea.dk står bag. Rammeaftalen med en værdi på op til 125 millioner kr. omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med nybyggeri og renovering af ejendomme. Opgaverne kan både være projekter af mindre karakter og store komplekse opgaver, såsom byggeri af større boligprojekter.

Dermed er der lagt op til en omfattende række projekter i både Øst- og Vestdanmark, når Domea.dk over de kommende 3 år, med option på yderligere et år, skal have rådgivning på opgaver vedrørende modernisering, renovering, udvendige og indvendige vedligeholdelsesarbejder samt ny-, til- og ombygning. Et af holdene var Arkitema i samarbejde med Cowi og Hele Landet, der blev tildelt rammeaftalen for boligorganisationens projekter vest for Storebælt.

Opgradering og optimering af ejendomme. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

- Det er en stor anerkendelse af det gode samarbejde vi i forvejen har med Domea.dk, at vi igen bliver del af en rammeaftale. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet og til at sætte endnu mere skub i den ambitiøse bæredygtige udvikling som Domea.dk går i. Domea.dk er en yderst professionel og ambitiøs organisation og jeg ser frem til, at vi kommer til at udvikle nogle spændende projekter sammen, både inden for bæredygtige renoveringer, men også med nybyg af høj kvalitet, til glæde for de mange beboere, fortæller associeret partner og forretningsområdechef i Arkitema, Rolf Kjær.

Den 19. maj 2020 blev Grøn boligaftale 2020 præsenteret af et bredt politisk flertal i forbindelse med coronakrisen. Den grønne boligaftale har blandt andet fokus på grønne tiltag, som aftalens titel angiver.

Derfor har det også været vigtig for organisationen at sikre at vinderne af rammeaftalerne var godt rustet til at lave større projekter med fokus på bæredygtighed. For at skabe optimale og mere bæredygtige boformer og byrum.

For tiden har Domea mere end 200 bygge- og renoveringsprojekter i gang til en samlet anlægssum af 12 milliarder kr. Domea.dk ejer og administrerer over 80.000 boliger.

Fakta

De vindende teams i Vestdanmark

De vindende teams i Østdanmark


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS