Boliga.dk har opgjort den dyreste gennemsnitlige salgs-kvm-pris fordelt på alle landets gader, hvor der er indgået minimum 10 hushandler i perioden 2017-2021. Der er kun medtaget salg af villa/rækkehuse foretaget i almindelig fri handel.

Der har været godt gang i hushandlerne de senere år – med rekordhøj handelsaktivitet og stigende priser. De store prisstigninger har også været til at føle på i liebhaverområderne i og omkring hovedstaden – og tager man de enkelte veje, der har lagt navn til de seneste års højeste gennemsnitlige priser, er stort set alle de nordlige forstæder da også repræsenteret.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Med en gennemsnitlig salgs-kvm-pris på næsten 71.000 kr. er det Strandvejen i Charlottenlund, der aktuelt sidder på tronen, som vejen med de dyreste hus-kvm.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

Dernæst følger Krudtløbsvej, der løber bagom Holmen i Københavns indre, med en kvadratmeterpris på godt 70.700 kr. per kvm – og som den sidste vej i top 3 over landets dyreste adresser, trækker Abildgaardsgade i Københavns Kartoffelrækker også gennemsnitlige priser på den flotte side af 70.000 kr. per kvm.

De 3 adresser i henholdsvis Charlottenlund, København K og København Ø udgør således de seneste 5 års dyreste adresser at have stående på sit sygesikringskort.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

Handlerne, der har givet de 3 af adresser Danmarks samlet set højeste gennemsnitlige salgs-kvm-priser, spænder bredt.

Strandvejen i Charlottenlund har indtaget sin 1. plads på baggrund af 44 villahandler; den billigste af disse er salget af et Skovserhus på bare 39 kvm, der blev solgt i 2017 for 2,5 millioner kr. Den samme vejs dyreste handel i samme periode er derimod salget af en 324 kvm stor palævilla, der i 2018 skiftede hænder for 38 millioner kr.

Fra Krudløbsvej og Abildgaardsgade indgår der bare 10 og 11 handler i Boliga.dks statisitk og også her gør alsidigheden i prisen sig gældende. De dyreste handler har dog været henholdsvis 16,9 millioner kr. for et byhus på 181 kvm på Krudtløbsvej og 12 millioner kr. for 166 kvm i Kartoffelrækkerne.

Boliger og boligudvikling mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 27. september 2022.

Foruden de 3 veje i toppen af listen udgør Standvejen i Klampenborg, Skodsborg Strandvej, Solsortevej på Frederiksberg, Taarbæk Strandvej, Strandpromenaden på Østerbro, Fuglebakkevej på Frederiksberg og Vingårds Alle i Hellerup de øvrige 7 placeringer blandt Danmarks dyreste veje målt over de seneste 5 år.

Adresser som Hambros Alle, Richelieus Alle, A N Hansens Alle og Lemchesvej – alle beliggende i det centrale Hellerup - der ellers plejer at være med helt fremme i top indgår ikke i statistikken, da der ikke er solgt tilstrækkeligt med huse på disse gader. Ej heller får Egtoftevej en placering - det til trods for at den sidste år hev en enestående salgspris på 150 millioner kr. hjem til huset for enden af den lille stikvej til Strandvejen i Vedbæk.

Her kan du se Danmarks dyreste huse til salg.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland