Direktør i Dreyers Fond Bo Rygaard bliver Frejas nye bestyrelsesmedlem efter John Frederiksen, som stopper i Frejas bestyrelse efter 14 års aktiv tro tjeneste.

Efter 14 år stopper John Frederiksen som bestyrelsesmedlem i Freja. Ifølge direktør Karen Mosbech har han været et stort aktiv for bestyrelsen.

- Han har en stor indsigt i ejendomsmarkedet, et bredt netværk i ejendomsbranchen og er utrolig vellidt som person. Der er ingen tvivl om, at han har hjulpet os til at nå den position, vi har i dag. Mens John Frederiksen har siddet i bestyrelsen, har Freja udbetalt 2,2 milliarder kr. til statskassen i udbytte. Det er noget, vi alle kan være stolte af, siger direktør Karen Mosbech.

John Frederiksen afløses af Bo Rygaard, der er direktør i Dreyers Fond og bestyrelsesformand for blandt andet Parken Sport & Entertainment og KFI Erhvervsdrivende Fond. 

- Jeg glæder mig til at blive en del af bestyrelsen. Freja har haft en rigtig flot udvikling i de seneste år og har mange spændende udviklingsprojekter i porteføljen. Jeg har arbejdet med udvikling af ejendom og større byområder i flere år. Den erfaring vil jeg trække på i bestyrelsesarbejdet. Jeg håber, at jeg kan bidrage til, at projektudviklingen bliver endnu bedre og endnu mere karakterfuld, siger Bo Rygaard.

NB! Bestyrelsesarbejde i ejendomssektoren. Konferencen afholdes d. 6. september 2016.

Freja ejendomme er et privat aktieselskab ejet af staten. Selskabet sælger ejendomme, der tidligere har tilhørt regionerne og staten. Porteføljen spænder bredt lige fra fyrtårne og fængsler til fredede byhuse, sygehuse, kaserner og større udviklingsarealer.

Freja udvikler ejendommene, så de kan få nyt liv med nye brugere. Arbejdet foregår med fokus på såvel økonomi som kvalitet, arkitektur og bæredygtighed ud fra en overbevisning om, at det giver kommercielle og samfundsmæssige gevinster.

Gennem alle de 19 år Freja har eksisteret, har selskabet genereret et overskud til statskassen, og ved generalforsamlingen den 31. marts 2016 kunne Freja give Finansministeriet 400 millioner kr. med hjem i udbytte.

Frejas bestyrelse består per 1. april 2016 af bestyrelsesformand Søren Johansen, næstformand Hans J. Carstensen, Ane Arnth Jensen, Lene Dammand Lund – og Bo Rygaard.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter