En enig Magistrat i Aarhus Kommune har den 19. juni 2017 indstillet til Aarhus Byråd at indlede afskedigelsessag mod direktøren for Teknik og Miljø, Erik Jespersen. Magistraten finder ikke længere, der er tillid til direktøren.

En enig Magistrat i Aarhus Kommune indstillet til Aarhus Byråd at indlede afskedigelsessag mod direktøren for Teknik og Miljø, Erik Jespersen.

Magistratens indstilling sker på baggrund af den supplerende rapport vedrørende forholdene i Center for Byens Anvendelse og Natur og Vejservice, som EY i går har afleveret til kommunen. Sagen behandles på lukket dagsorden på byrådsmødet onsdag 21. juni 2017.

- På baggrund af EY rapporten står det i dag klart, at der ikke længere er tillid til direktøren, og derfor har Magistraten indstillet til Aarhus Byråd, at der indledes en afskedigelsessag mod direktør Erik Jespersen, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

- Jeg er tilfreds med, at vi i Magistraten har fundet sammen i enighed om at håndtere denne vanskelige sag, så arbejdet med at genskabe tilliden til Teknik og Miljø kan ske hurtigst muligt under politisk ledelse af rådmand Kristian Würtz, uddyber borgmesteren.

- Nu påbegyndes arbejdet med hurtigst muligt at ansætte en ny direktør i Afdelingen for Teknik og Miljø. Indtil der er fundet en ny direktør, anbefaler Magistraten, at stadsdirektør Niels Højberg konstitueres som midlertidig direktør for afdelingen, slutter han.

EY-rapporten vil blive offentliggjort senere i dag, den 19. juni 2017, når den er gennemgået og oplysninger eller passager, der er tavshedsbelagt, er streget over.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND