PensionDanmark får DGNB Guld for udvidelsen af MOEs domicil i Søborg. Miljøvenlige materialer og sundt indeklima får højeste anerkendelse for bæredygtighed.

De rådgivende ingeniører MOE har nu dokumentation for, at hele deres domicil på Buddingevej i Søborg er bæredygtigt på guld-niveau. Det skriver PensionDanmark i en pressemeddelelse.

Onsdag formiddag fik bygherren PensionDanmark overrakt DGNB Guld for den udvidelse med 3.500 kvm kontorarealer og yderligere 1.000 kvm parkeringsarealer, som blev afleveret til lejerne i april 2019. Sammenlagt består ejendommen nu af 14.000 kvm bæredygtighedscertificerede kontor- og butiksarealer med fordelagtig beliggenhed tæt på blandt andet S-tog og kommende letbane.

- Udvidelsen fuldender et domicil med bæredygtighed som absolut topprioritet. Klimaet og kvaliteten er i højsædet både i forhold til materialevalg og energiforbrug. Samtidig får lejerne glæde af attraktive, trygge og multifunktionelle kontorarealer med et særdeles sundt indeklima. Det gør det også til en langsigtet og god investering for vores medlemmer, siger direktør i PensionDanmark Ejendomme Marius Møller.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 22. september 2020.

Schmidt Hammer Lassen har været arkitekt på udvidelsen, mens MOE selv har stået for ingeniørarbejdet.

- For MOE er DGNB-certificering ikke kun en anerkendt metode, men et værktøj til at skabe og synligøre bæredygtig udvikling. MOE rådgiver om bæredygtighed, og vi ønsker selv at gå i spidsen. Derfor er vi glade og stolte over, at hele vores domicil nu er DGNB certificeret i forbindelse med, at vi vores tilbygning nu også har opnået DGNB Guld, siger administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Green Building Council Denmark belønner blandt andet byggeriets høje krav til miljøvenlig indvending af byggematerialer. Det energibesparende indeklima med naturligt kølemiddel i ventilationsanlægget udløser også høje karakterer for effekt på både klima og trivsel hos lejernes medarbejdere.

MOE og detailkæden Coop flyttede ind på Buddingevej 272 i Søborg i 2013, men i takt med MOEs vækst, er domicilet udvidet med 30 procent.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS