Fitness Solution åbner i sommeren 2016 et nyt center i Prismet, der kommer til at fylde hele sidehuset (tidligere Speciallægernes Hus). Colliers International har stået for udlejningen af 6.000 kvm og 10 etager i ejendommen, der blev opført af PFA i 2001. 

Prismet fuldt udlejet – sidste lejemål gik til ny spiller på fitnessmarkedet. I forbindelse med de nye lejeres indflytning er ejendommen blevet opgraderet indvendigt, så den fremstår som en indbydende og tidssvarende kontorejendom.

Colliers International har udlejet til blandt andre biotek-virksomheden Qiagen, Aarhus Mæglerne, investeringshuset Obton og altså senest Fitness Solutions. Selvom der i dag er mange aktører på fitnessmarkedet i Aarhus, afskrækker det ikke de nye ejere.

- Vi kommer på markedet med et skarpere tilbud end de etablerede kæder. Vi går meget op i udstyr, og vi vil tilbyde en mere varieret sammensætning af maskiner end det, man ser andre steder. Vi investerer i det bedste og mest professionelle udstyr på markedet, også selv om det ikke er det billigste. Ligeledes tilbyder vi dygtige personlige trænere, siger direktør i Fitness Solution Thomas Arentsen.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nye udvikling. Seminaret afholdes d. 26. maj 2016.

Centeret er fordelt på 3 etager, hvor etagen i stueplan bliver for det brede publikum, og 1. salen bliver for de mere målrettede typer. På førstesalen kommer også en stor sal til spinning og anden holdtræning. Omklædning findes i husets underetage.

- Vi vil indrette centeret, så alle kan føle sig godt tilpas, når de er her, uanset om de er til et afslappet miljø, eller vil have lidt mere action, siger Thomas Arentsen.

Prismet er med sin beliggenhed på hjørnet af to af byens store indfaldsveje, neden for Handelshøjskolen og lige overfor VIA University College, placeret lige midt i målgruppen så at sige.

- Vi kunne ikke ønske os en bedre beliggenhed med så mange unge mennesker i området, så vi var meget glade, da Colliers International kontaktede os om lejemålet, siger Thomas Arentsen.

Også hos Colliers International er der tilfredshed.

- Det er spændende, når der sker noget nyt i byen, så det har været en interessant opgave at finde egnede lokaler til Fitness Solution, siger erhvervsmægler Michael O. Andreasen fra Colliers.

Han påpeger, at der er rift om lejemål i den størrelse med central beliggenhed, så det er en type ejendomme, som Colliers er meget interesserede i lige nu for at følge med kundernes efterspørgsel.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS