Deas har indgået aftale om administration af 2 danske butikscentre med sammenlagt 120 butikker fordelt på knap 60.000 kvm.

Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har netop indgået samarbejdsaftale med ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Ejendomsselskabet Agat Ejendomme (det tidligere TK Development) og investeringsselskabet CapMan Real Estate har valgt Deas som fremtidig administrator af Broen Shopping, som de 2 selskaber ejer i et partnerskab, samt Sillebroen Shopping, som Agat Ejendomme ejer selvstændigt. Det skriver Deas i en pressemeddelelse.

De 2 centre er relativt nye på markedet, og ejerne har truffet et strategisk valg om at outsource administration og drift af centrene for at konsolidere centrenes markedsposition.

- Vi har et fast fokus på værdiskabelse og på at realisere potentialerne i vores ejendomsportefølje. I Deas har vi fundet en samarbejdspartner med en unik kompetence til at drive centre og stor erfaring inden for ejendomsadministration, udlejning, optimering af butiksmix, drift samt effektiv markedsføring, som er relevant for os, udtaler Robert Andersen, administrerende direktør i Agat Ejendomme, i meddelelsen.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 22. september 2020.

Aftalen træder i kraft i 1. kvartal af 2020. De medarbejdere, der arbejder i Broen Shopping og Sillebroen Shopping, overgår til Deas.

- Vi er stolte over, at Agat Ejendomme og CapMan Real Estate har valgt Deas som samarbejdspartner. De er en yderst professionel aktør på markedet, som blandt andet har udviklet disse 2 veldrevne centre i en høj standard, som vi glæder os til at videreføre og styrke i markedet, udtaler Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør i Deas.

Broen Shopping i Esbjerg er Vestkystens største butikscenter med 60 butikker, herunder blandt andet Kvickly, H&M og en række øvrige fashion butikker, samt "leisure"-elementet forankret gennem Sats, Nordisk Film Biografer og et udvalg af caféer og restauranter. Centret på cirka 32.800 kvm er forsynet med 700 parkeringspladser og ligger ved Esbjerg Station. Centret åbnede i april 2017 og er tilnærmelsesvist fuldt udlejet.

Sillebroen Shopping i Frederikssund er det største butikscenter i Nordsjælland med 60 butikker. Det er også forankret af Kvickly, H&M og en række modebutikker, og "leisure"-elementet består også her af Sats, Nordisk Film biografer og flere caféer og restauranter. Centret omfatter cirka 26.400 kvm og er forsynet med 800 parkeringspladser. Centret åbnede i marts 2010 og har enkelte ledige lejemål.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS