DEAS har indgået aftale om at overtage administrationen af ejerforeningen Feriecenter Klinten i Fåborg på Sydfyn med virkning fra den 1. januar 2018.

Med aftalen om overtagelse af administrationen af ejerforeningen Feriecenter Klinten i Fåborg på Sydfyn udvider DEAS aktiviteterne inden for ejendomsadministrationen af ejerforeninger, der fungerer som feriecentre og ferieboliger.

- Vi administrerer i forvejen en mindre håndfuld ejerforeninger inden for det her segment og ser frem til at hjælpe endnu en forening med at fungere stabilt og sikre en effektiv daglig administration.  Feriecenter Klinten ligger med udsigt til det smukke Sydfynske Øhav og har 121 lækre lejligheder med direkte adgang til stranden, fortæller Jesper Madsen, afdelingschef i DEAS for foreninger i Aarhus.

Ferielejlighederne er i både 2013 og 2015 kåret som de bedste af slagsen i Danmark og inkluderer også faciliteter som inden- og udendørspool, børnebassin, restaurant og sauna. Foruden ejerforeningen Feriecenter Klinten på Sydfyn administrerer DEAS ferieboligerne i følgende foreninger: Feriecenter Søndervig på den jyske Vestkyst, Grundejerforeningen Klitten i Blokhus samt Ejerforeningen Marienlyst i Helsingør.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS