Ejendomsforvaltningsselskabet Deas administrerer nu 274.000 kvm danske ejendomme  for det europæiske ejendomsinvesteringsselskab Valad Europe.

Valad Europe og Deas indgik den 1. april et samarbejde om ejendomsadministration og tilsyn med ejendomsinvesteringsselskabets ejendomsportefølje i Danmark, der består af 229 lejemål fordelt på næsten 274.000 kvm i 17 større kontor-, lager- og produktionsejendomme i Storkøbenhavn, Jylland og på Fyn.

Valad Europe har i forbindelse med den nye samarbejdsaftale valgt at outsource en større del af porteføljens opgaver til DEAS, end det hidtil har været tilfældet. Valad Europe vil fortsat selv stå for asset management-opgaven.

- Vi vil fremadrettet fokusere på vores kerneforretning, nemlig værdiskabelse og strategisk udvikling af ejendomme. Den nordiske region er et vigtigt marked for os, og vi vil gerne fortsætte med at levere maksimalt til investorerne i vores eksisterende ejendomsfonde. Vi har valgt DEAS som samarbejdspartner, da de er i stand til at levere solide, økonomiske resultater på ejendommene, og deres kvalitetsstyring og dokumentationsrutiner understøtter vores forretningsgange, siger Mikael Arne Fogemann, Head of Nordic i Valad Europe, der i Norden forvalter cirka 100 ejendomme til en samlet værdi af omkring 5 milliarder kr.

Deas administrerer i dag over 2 millioner kr. erhvervsejendomme og har gennem de senere år styrket sin position i forhold til dette segment.

- Vi er meget glade for at vinde en stor og spændende administrationsopgave som denne. Vores ambition er at vokse yderligere inden for administration af erhvervsejendomme, og Valad Europes portefølje er endnu et skridt i den rigtige retning, siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i Deas.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Ejendomsfinansiering - holdbare løsningsmodeller 2015-2025. Konferencen afholdes den 21. maj 2014 i forbindelse med Copenhagen Property Summit den 21.-22. maj, hvor 1000 ejendomsaktører fra Danmark og norden mødes til årets største branchemesse COPSUM2014.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning