De Forenede Dampvaskerier (DFD) køber Howes tidligere domicil på Mandal Alle 23 i Middelfart. Ejendom ligger i et erhvervsområde i Middelfart, tæt på motorvejen. Ejendommen omfatter 3.750 kvm.

De Forenede Dampvaskerier (DFD) har købt Howes tidligere domicil på Mandal Alle 23 i Middelfart. Beliggenhed nær motorvejstilkørsel og den geografiske placering i Middelfart har ifølge Nybolig Erhverv Odense, som har stået for salget, gjort ejendommen interessant for en lang række virksomheder, lokale såvel som nationale. Herudover er der et kæmpe opland af kunder og arbejdskraft i området.

- Vi har haft adskillige fremvisninger til virksomheder fra hele landet, som kunne se fordelene ved denne beliggenhed, – og der var flere om buddet helt til det sidste, udtaler indehaver og DiplomValuar Morten Rasmussen, Nybolig Erhverv Odense.

NB! Logistik- og industriejendomme. Konferencen afholdes d. 30. januar 2019.

De Forenede Dampvaskerier strækker sig helt tilbage til 1958 og er i dag en af Danmarks største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. DFD skal bruge ejendommen på Mandal Alle 23 i Middelfart til logistikcenter, hvorfor især ejendommens størrelse og beliggenhed har haft indflydelse i købsprocessen.

- Det er egentlig ret simpelt. Vi har valgt at købe ejendommen, fordi vi mangler lagerplads, og så er beliggenheden og infrastrukturen rigtig god i forhold til vores behov, udtaler Lars Aasberg, De Forenede Dampvaskerier.

DFD overtager ejendommen den 1. maj 2018. DFD skal ikke selv bruge administrationsdelen, hvorfor denne udbydes til leje ved Nybolig Erhverv Odense.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS