Danmarks i øjeblikket billigste herregårde koster mellem 8,5 og 23 millioner kr., hvilket er langt mindre end de dyreste strandvejsvillaer.

Der skal støves en betragtelig formue af for at få fingrene i de selv de billigste herskabelige gårde. Dog er landets for øjeblikket billigste herregårde til salg for langt mindre end toppen af villa-markedet. Det skriver boligvisningssiden Boliga.dk.

Se landets billigste herregårde lige nu

Toftegaard Herregård
Toftegaard, som har rødder tilbage til 1500-tallet, er for nyligt kommet til salg. Den 373 store herregård - med 30.000 kvm jord, et voldanlæg og herskabelige stuer - er til salg for 8,55 millioner kr., hvilket giver en kvm-pris på knap 30.000 kr. Herregården ligger lidt uden for Odense.

Ejendommen er til salg ved EDC Kjær & Co. Dalum.

Gamme Hammelmose
På Gammel Hammelmose i Nordjylland får du både riddersal og middelalderkælder med i handlen, hvis du køber den historiske herregård, som er på markedet for knap 11 millioner kr.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 20. oktober 2020.

Ejendommen har mere end 582 kvm bolig - og så er der 73.000 kvm jord med driftsbygninger, frugthaver og voldgrav. Det hele koster ifølge Boliga.dk lige under 19.000 kr. per kvm.
Ejendommen er til salg ved EDC Poul Erik Bech, Nørresundby.

Broløkke Herregård
Der er intet mindre end 56 værelser at gøre godt med på Broløkke Herregård, der ligger på det sydlige Langeland og som er til salg for 23 millioner kr. - halvt så meget som de rigtig dyre villaer på Strandvejen nord for København.

Den imponerede ejendom går helt tilbage til 1700-tallet og er opført i barokstil med blandet andet et bibliotek og et jagtkøkken.

Du skal af med lige over 4.700 kr. for hver af de mere end 4.900 kvm.

Ejendommen er til salg ved Unni Estates.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland