Ejendomsmægleren bag det eksklusive lejlighedsbyggeri på Tuborg Strandeng i Hellerup har slået Danmarksrekorden 3 gange med salg af lejligheder for henholdsvis 58,5, 48 og 35 millioner kr.

I oktober 2018 blev en lejlighed på Krøyers Plads solgt for 28,5 millioner kr., hvilket gjorde den til den dyreste solgte i Danmark nogensinde. Ifølge TV2 Lorry har Home ved Lone Bøegh Henriksen nu slået den rekord - 3 gange.

I Tuborg Strandeng, som NCC opfører for Danica Pension, er 3 lejligheder således solgt for priser mellem 35 og 58,5 millioner kr.

- I løbet af den seneste tid har vi lukket tre aftaler, som hver overgår den tidligere rekord. Derudover er vi også i seriøse forhandlinger med flere andre, siger Lone Bøegh Henriksen, til TV2 Lorry.

NB! København: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. september 2019.

Køber af lejligheden til 58,5 millioner kr. er en dansk familie, der lige nu er bosat i udlandet, men som flytter til Danmark, når boligerne står færdigopført. Der er nemlig bopælspligt i lejlighederne i projektet, der er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter og udvikles af Agenda Property.

Lejligheden til 58,5 millioner kr. er på 389 kvm med og får mellem 8 til 11 værelser, afhængigt hvordan den endeligt indrettes. Desuden får køberen havudsigt fra 1 af 4 balkoner og 2 terrasser, der også hører til lejligheden. Til sammen har balkonerne og terrasserne et areal på 182 kvm, skriver TV2 Lorry.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS