Dansk Halbyggeri fastholdt sin omsætning og aktivitet i 2018 men projektforskydninger sætter klare spor i årets regnskab. Visionen ”Vi bygger Danmarks haller” er dog fortsat i direktionens fokus.

2018 var præget af det sædvanlige høje aktivitetsniveau hos Dansk Halbyggeri, som har specialiseret sig indenfor haller til sport og fritid samt byggeri til erhverv og industri. Virksomheden realiserer i 2018 et underskud på godt 2 millioner kr. Det er et utilfredsstillende resultat ifølge administrerende direktør Henrik Madsen.

- Dansk Halbyggeri har de senere år været gennem en utrolig spændende og meget positiv udvikling, der har gearet os til stadigt større og mere komplekse byggeprojekter. Det har været vigtigt for virksomhedens udvikling, at nå dertil. Bagsiden af medaljen er, at denne udvikling koster på kort sigt, fordi projektforskydninger på flere af vores større projekter sætter sine klare spor i regnskabet. Det er en ulempe, vi har håndteret, siger Henrik Madsen.

NB! Sønderborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. oktober 2019.

Selvom årets resultat ikke har levet op til forventningerne hos ledelsen, ser direktionen fortrøstningsfuldt ind i 2019, og henviser til et fortsat højt aktivitetsniveau med mange gode byggeprojekter.

- Vi har forventninger om et væsentlig forbedret resultat på 4–6 millioner kr. i 2019. Der er allerede mange positive tiltag i gang, herunder strategiske samarbejder med såvel bygherre-organisationer og byggefaglige samarbejdspartnere, fortæller Henrik Madsen.

Han peger på, at Dansk Halbyggeri ded en stærk projektorganisation og virksomhedens mange stærke referencer, der spænder bredt og både rummer projekter med høj kompleksitet og en anseelig størrelse, har fået taget godt fat på 2019 - til trods for et marked, hvor konkurrencen fortsat er stor. Internt vil vi fortsat have fokus på risikovurdering, medarbejdertrivsel og et endnu tættere samarbejde mellem salg- og projektafdeling.

Dansk Halbyggeri har positioneret sig som en førende leverandør af haller til sport og fritid i Danmark og står stærkt på hoved- og totalentrepriser inden for erhvervs- og industribyggeri.

Nøgletal

 

 

2018

2017

Bruttoresultat

17.960.448 kr.

21.053.815 kr.

Driftsresultat

(2.498.800) kr.

410.010 kr.

Årets resultat

(2.080.268) kr.

144.985 kr.

 


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS