Danmarks næstdyreste villa blev i 2017 sat til salg for 68 millioner kr. Nu er prisen på den 600 kvm store villa sat ned til 60 millioner kr.

Danmarks næstdyreste villa, Christianelyst, ligger ved Bagsværd Sø tæt på kunstmuseet Sophienholm og statsministerens officielle embedsbolig, Marienborg. Ejendommen er fra 1801 og har været på markedet siden sommeren 2017 med en udbudspris på hele 68 millioner kr., men nu er der skåret en stor bid af prisen. Den nye udbudspris ender således på et pænt rundt tal - nemlig 60 millioner kr. Det oplyser Boliga.

Den over 600 kvm store villa ligger på en grund direkte ned til søen. Christianelyst fik lov til at have sin titel som den dyreste villa på markedet i lidt over et år, indtil en Øresunds-villa sidste efterår vippede den af pinden.

NB! Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes d. 21. maj 2019.

Der er tale om det over 900 kvm store Rosenlund i Vedbæk - der ligger i første parket til Øresund - og har 75 millioner kr. stående på sin salgsopstilling.

Vedbæk er generelt et område, hvor man kan finde nogle af landets rigtig dyre huse. Faktisk ligger de 2 boliger, der sammen deler en 3. plads over landets dyreste også på Vedbæk Strandvej.

Begge er udbudt til 55 millioner kr., så der er stadig lidt vej op til Christianelyst, som en køber altså nu kan overtage med en rabat på 8 millioner kr.

Se Christianelyst her.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND