Først snuppede en villa i Klampenborg pladsen som Danmarks dyreste med en pris på 55 millioner kr. Nu er den plads overtaget af en helt nyudbudt villa i Charlottenlund på 438 kvm.

2 nyudbudte villaer har på kort tid rykket rundt i toppen af det danske husmarked. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

En nyudbudt villa i Charlottenlund på 438 kvm sætter sig på toppen af listen. Villaen på Strandvejen koster 68 millioner kr., hvilket svarer til en ganske kvm-rpris på godt 155.000 kr.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

Villaen er udbudt til salg hos mæglerbutikken Home Charlottenlund, der i deres salgsmateriale beskriver ejendommen med ord som ”enestående”, ”klassisk” og med ”alle moderne bekvemligheder”.

Inden for porten får man da også en villa, der er renoveret tilbage til sit oprindelige look med hall, spisestue med fløjdøre, opholdsstue, bibliotek foruden hele batteriet af værelser: sove-, børne-, bade-, påklædnings- og træningsværelse.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

Af fornødenheder i ejendommen i øvrigt findes dampbad, teenageafdeling med egen tagterrasse, specialdesignet vinkælder og en have indrettet i mange sektioner.

Den slags kommer naturligvis med en pris, og derfor skal der altså også betales en sum, som ifølge Boliga.dks data er helt op til 76 procent over gennemsnittet for de udbudte boliger i området.

Men selvom kvm-prisen er langt over det eksklusive områdes gennemsnit, er det ikke langt fra de priser, som årets dyrest solgte villaer er gået for.

Boliger og boligudvikling mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 27. september 2022.

Bare én enkelt af de 5 dyreste villaer, der er solgt i år, er nemlig handlet til en kvm-pris under 100.000 kr., mens de øvrige fire altså er gået for mellem 106.000 og næsten 150.000 kr. per kvm.

Alle årets 5 top-handler ligger i byerne langs Øresund lige nord for København for mellem 42,5 og 56 millioner kr., og dermed kan Danmarks for øjeblikket dyreste villa på markedet altså også snuppe pladsen som 2021s største villahandel, hvis den vel at mærke bliver solgt for et beløb nær udbudsprisen.

Se Danmarks dyreste hus her.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS