Lejligheden i Nordhavn blev for 3 år siden handlet for godt 20 millioner kr., men er nu til salg for 32,5 millioner kr.

En 264 kvm stor penthouse-lejlighed i 2 plan med flere terrasser og indgang direkte fra elevatoren i Nordhavn er sat til salg for 32,5 millioner kr., hvilket gør den til Danmarks dyreste ejerlejlighed. Det skriver boligvisningssiden Boliga.dk.

Ejerlejligheden med en en kvm-pris på 123.000 kr. ligger på 15. etage i The Silo og rummer 5 værelser samt adgang til en parkeringskælder, en privat tagterrasse og udsigt til havet – det oplyser mæglerforretning Siesbye Kapsch i lejlighedens salgsmateriale.

"Når man træder direkte ind i lejligheden på 15. etage fra elevatoren, mødes man af et stort, flot og højloftet opholdsrum med køkken og stue, der flyder ud i ét. Køkkenet er smukt snedkerarbejde udført i røget eg og tilpasset lejlighedens arkitektur. Væggene fremtræder i et råt look med eksponeret beton, og vinduerne er naturligvis kæmpestore, så udsigten kan nydes i fulde drag", skriver mægleren.

Lenthouselejligheden blev sidst handlet i 2017 - samme år som bygningen blev opført - for lige over 20,3 millioner kr., men her 3 år efter er udbudsprisen altså sneget sig godt 12 millioner kr. højere op.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 18. november 2020.

Den eksklusive bolig ligger da også i landets absolut dyreste ejerlejlighedsområde, oplyser Boliga.dk.

Bare i år har lejlighedskøberne i vandkantsbydelen Nordhavn i gennemsnit givet over 54.600 kr. per kvm – hvilket er næsten 3,3 millioner kr. for en 2-værelses lejlighed på 60 gennemsnitlige kvm.

Indtil videre er det dog i et andet område af hovedstaden – nærmere bestemt i nabopostnummeret København Ø - hvor årets hidtil største lejlighedshandel har fundet sted: Her blev en 337 kvm stor lejlighed på Hjalmar Brantings Plads nemlig solgt for 24 millioner kr. i starten af året.

Hvis penthouselejligheden i Nordhavn bliver handlet til et beløb nær udbudsprisen - bliver den ikke bare årets dyreste lejlighedshandel - men også den dyreste, der nogensinde er solgt i landet.

Se Danmarks dyreste ejerlejlighed her.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning