Til trods for en udbudspris på næsten 33 millioner kr., nåede Danmarks dyreste udbudte lejlighed kun at ligge til salg i 8 dage, inden en køber meldte sig på banen.

Der er optræk til endnu et år med en prisrekordhandel på det danske ejerlejlighedsmarked. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Tidligere på måneden blev en 319 kvm stor ejerlejlighed på Sankt Annæ Plads i København nemlig udbudt til salg med boligmarkedets højeste prisskilt på en færdigbygget ejerlejlighed. Og efter godt en uge blev lejligheden altså atter fjernet fra markedet med en handel indgået.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 25. november 2021.

Det bekræfter ejendomsmæglerfirmaet Lützau, der har varetaget salget af den eksklusive lejlighed, overfor Boliga.dk.

- Jeg kan ikke oplyse prisen, men det er mig bekendt den dyreste lejlighed, der nogensinde er solgt i København, siger ejendomsmægler Kristian Lützau uden yderligere kommentarer.

Danmarks dyreste lejlighedssalg
Skal lejligheden ende med at blive ikke bare dette års, men også Danmarks samlet set dyreste lejlighedshandel nogensinde, skal parterne ifølge Boliga.dks salgsprishistorik være nået til enighed om en pris på over 29 millioner kr.

Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes den 1. juni 2021.

Sidste år blev en 264 kvm stor lejlighed i prestigebyggeriet The Silo i Københavns Nordhavn nemlig solgt for 29 millioner kr., hvilket var nok til at slå den hidtidige prisrekord fra 2018 på 28,5 millioner kr. Den gang var det en 287 kvm stor ejerlejlighed på Krøyers Plads for enden af Nyhavn, der indtog 1. pladsen.

Men nu bliver der altså åndet tungt i nakken fra handlen af den 319 kvm store lejlighed, der ligger mellem Nyhavn og Dronningens residens, Amalienborg. Salgsprisen er ukendt indtil handlen officielt tinglyses, men udbudsprisen lød på 33,95 millioner kr.

Ifølge Tingbogen blev lejligheden i 2006 købt for 8,6 millioner kr. af Ulrik Theophil Jørgensen, der blandt andet er indehaver af Søllestedgaard Gods på Lolland.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

For øjeblikket er der kun én ejerlejlighed udbudt officielt til salg for et højere beløb – men her skal man dog væbne sig med tålmodighed. Lejligheden, der ligger i Tuborg Havnepark i Hellerup, ventes nemlig først at stå færdigbygget i 2022. De 227 kvm er udbudt til salg for 33 millioner kr.

Se Danmarks dyreste lejligheder til salg her.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.