Et 335 kvm stort rækkehus i Klampenborg blev for 1 måned siden udbudt til salg for 19,75 millioner kr. ved liebhavermægler Kristian Lützau. Nu er rækkehuset solgt.

Danmarks dyreste rækkehus er blevet solgt. Det bekræfter liebhavermægler Kristian Lützau, der har stået for salget, overfor Boliga.dk.

Rækkehuset i Klampenborg omfatter 335 kvm, og dertil kommer en godt 100 kvm stor kælder. Huset ligger nemlig i klyngen af de såkaldte Engelske Rækkehuse og var udbudt til salg med en kvm-pris på næsten 59.000 kr.

NB! Køge investerer 23 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 16. november 2017.

Klampenborg er da også blandt de steder i landet, hvor den gennemsnitlige kvm-pris er højest, oplyser Boliga.dk. Postnummerets villaer og rækkehuse bliver i gennemsnit udbudt til salg med en kvm-pris på 52.800 kr.

Bag den sælgende underskrift på købsaftalen gemmer den danske mode-erhvervskvinde Malene Malling sig. Hun købte i sensommeren 2017 Radiometer-milliardæren Johan Schrøders tidligere hjem på Taarbæk Strandvej, der ligger helt ud til havet ved Bellevue ligeledes i Klampenborg for 23 millioner kr. Det vides endnu ikke, hvad Malling har fået for sit rækkehus, da handlen fortsat ikke er tinglyst.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri