Ejendommen på godt 10.000 kvm beliggende på Engstien er solgt med overtagelse den 31. oktober 2017. Ejendommen har tidligere huset både sygehus og universitet foruden den nuværende lejer, Kolding Kommune, der driver daginstitution på stedet.

Colliers International har sammen med Aberdeen Asset Management været rådgiver for Danica.

Ejendommens fremtidige anvendelse og ejerforhold har været usikre siden Syddansk Universitet fraflyttede ejendommen, og flere ting har tidligere været forsøgt. En målrettet afdækning af markedet og synliggørelse af de muligheder, som ejendommen indeholder, gav dog dialog med flere interesserede købere, lokale såvel som nationale. Der blev indgået en betinget aftale med en køber, som efter købers nærmere undersøgelser nu er indgået endeligt.

”Der er tale om en smuk ejendom med en rigtig god placering. Den ligger højt og meget markant i byen med let adgang både for biler og gående”, siger René Neesgaard, partner og direktør i Colliers Vejle, og tilføjer:

”Det er en projektejendom med talrige muligheder for anvendelse både som bolig, erhverv eller en kombination af disse. Det bliver spændende at se ejendommen efter færdiggørelse af den udvikling, som køber planlægger”, siger René Neesgaard.

Køber har ønsket at være anonym indtil videre, ligesom denne ikke ønsker at offentliggøre de endelige planer på nuværende tidspunkt.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder