Stigende efterspørgsel efter kontorejendomme i det sydlige Aarhus for tiden kan mærkes hos Home Erhverv Aarhus, som netop har formidlet salget af Danfoss' tidligere virksomhedsdomicil for godt 16 millioner kr. Det er Danske Leasing, der har solgt ejendommen.

Det er en markant ejendom som home Erhverv Aarhus netop har formidlet salget af. Danfoss' tidligere domicil på Jegstrupvej 3 og 1b i Hasselager skifter nemlig ejer i efteråret 2019. Der er tale om et 2.525 kvm stort kontordomicil med en 326 kvm stor kælder.

Ejendommen har senest været benyttet af Danfoss, som nu er fraflyttet ejendommen, og dermed erhverver den nye ejer ejendommen i tom stand med henblik på modernisering og istandsættelse til udlejning. Ejendommen er solgt af Danske Leasing og er købt af Proniq Ejendomme II.

- Da vi kom i kontakt med home Erhverv, havde vi i længere tid søgt en attraktiv investeringsejendom i det sydlige Aarhus. Domicilejendommen på Jegstrupvej opfyldte de krav vi havde stillet i forhold til beliggenhed, tilkørselsforhold og eksponering - og med god rådgivning omkring udlejningsmarkedet i området fik vi hurtigt forhandlet en aftale på plads, således at en handel kunne effektueres, siger Jens Frost Mikkelsen fra Proniq Ejendomme II.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

- Vi er meget tilfredse med, at vi kan udvide porteføljen med denne kontorejendom. Vi har fået en markant domicilejendom som efter en grundig renovering vil fremstå med attraktive og fleksible kontorlokaler med gode adgangs- og parkeringsforhold. Det samlede forløb har været ganske uproblematisk hvor home Erhverv med en professionel og proaktiv indsats uden tvivl har spillet en stor rolle i at det har været en positiv oplevelse for alle parter.

Også hos home Erhverv Aarhus er der glæde over det samlede forløb og samarbejdet med både sælger og køber.

- Vi glæder os over at have formidlet salget af en markant og synlig erhvervsejendom på grænsen mellem Viby J og Hasselager. Vi tror desuden på, at den nye ejer får det helt rigtige ud af ejendommens muligheder. Aarhus Syd er interessant for mange investorer på grund af efterspørgsel fra lejere, som stiller krav til beliggenhed, faciliteter, nærhed til E45 og indfaldsveje. Alt sammen kriterier som området - og i særdeleshed denne ejendom - lever op til, siger Jonas Malberg, der er salgs- og udlejningschef hos home Erhverv Aarhus.

Ifølge tinglysningen er ejendommen solgt for godt 16 millioner kr.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS