Vækst og udvikling præger hele Lamilux-koncernen, hvor omsætningen i 2018 satte ny rekord med 2,2 milliarder kr., og antallet af ansatte rundede 1.200.

Omsætningsrekord, opkøb, nyt fabriksbyggeri og innovative produkter, der vælges til stadig flere projekter i dansk byggeri. Der er fremgang over hele linjen for dagslys-specialisten Lamilux, som leverer ovenlys, glastage, PC-facader og brandventilation.

- Bæredygtigt byggeri tegner fremtiden, og her spiller maximal udnyttelse af dagslyset en vigtig rolle. Derfor oplever vi en klar vækst, både her i Danmark, øvrige Norden og for hele koncernen, fortæller Michael Saunte fra Lamilux Nordic.

NB! Energioptimering og vedvarende energi i byggeprojekter. Kurset afholdes d. 1. oktober 2019.

135 ovenlys-elementer til den 22.500 kvm store Holbæk Sportsby, hvor man også har leveret en 400 meter lang transparent facadeløsning, er blandt de større projekter, hvor Lamilux lukker dagslyset ind.

Det samme gælder Falkoner Centrets store ombygning og udvidelse, der netop er åbnet for publikum. Og senest har supersygehuset i Aalborg, der indvies i 2020, valgt Lamilux Glastag PR60 til foyér-området ved hovedindgangen.

Lamilux-koncernen har senest opkøbt Roda, en af Europas kendte fabrikanter af blandt andet industrielle brand- og ventilationssystemer. I 2016 købte man stålproducenten Mirotec, så man også råder over denne kompetence i koncernen.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS