Dades får historisk højt driftsresultat før kurs- og værdireguleringer på 711 millioner kr. i et regnskab, hvor det sidste kvartal præges af coronanedlukningen.

Dades havde i 2019/20 en nettoomsætning på på 1,2 milliarder kr. og et historisk højt driftsresultat før kurs- og værdireguleringer på 711 millioner kr., hvilket er 38 millioner kr. mere end i det forrige regskabsår. Samlet blev årets resultat efter værdireguleringer og skat 611 millioner kr. mod -191 millioner kr. året før.

Det sidste kvartal af regskabet præges af coronanedlukningen, som især påvirkede centerejendommene, der i regnskabet er blevet nedskrevet med 529 millioner kr.

BUTIKS-udvikling i en ny tid. Konferencen afholdes den 11. november 2020.

"Vi har både under og efter nedlukningen været i løbende dialog med en stor del af vores lejere, og mange har været påvirket økonomisk hårdt af nedlukningen som følge af Covid-19. Drøftelserne har været positive og konstruktive, og der har været fokus på, at alle parter skulle komme bedst muligt gennem krisen for også at sikre et langsigtet samarbejde", lyder det i ledelsesberetningen.

Heraf fremgår det videre, at Dades har en investeringskapacitet på 4-5 milliarder kr., som rettes mod udlejningsejendomme inden for både bolig- og kontormarkedet i større danske byer.

Dades råder over 388.000 kvm butikscentre med en bogført værdi på knap 8 milliarder kr., 619.000 kvm kontorer med en bogført værdi på næsten 13 milliarder kr. og 119.000 kvm boliger med en bogført værdi på 3,6 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland