Hidtil har ejendomsselskabet Dades primært fokuseret på erhvervsejendomme og butikscentre. Men nu bevæger selskabet sig i stigende grad ind på markedet på for lejeboliger af høj kvalitet for især familier og seniorer. Og endnu en stor investering er på vej, bebuder direktøren.

For mere end 400 millioner kr. har en af landets største ejendomsinvestorer netop underskrevet en handel om køb af 165 lejeboliger i henholdsvis Virum, Nærum og Frederikssund. Aftalen er indgået med Coller Capital Partners, hvor DEAS Asset Management har forvaltet de 3 udlejningsbyggerier for den hidtidige ejer, den engelske kapitalfond, Coller Capital, som har aktiviteter over det meste af verden.

- Der er tale om en pænt stor handel, hvor vi overtager 3 uhyre attraktive boligbyggerier med i alt 165 familieboliger, som samtidig har vist sig at appellere til det stigende antal mange seniorer, som prioriterer at bo godt, siger administrerende direktør i Dades, Boris Nørgaard Kjeldsen.

Moms og skat ved ejendomsprojekter - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 23. september 2021.

Han oplyser, at der for Dades især har været 2 ting, der har gjort investeringen interessant: Først og fremmest ejendommenes attraktive beliggenhed i hvert deres geografiske område i kombination med en høj kvalitet i både materialer og rent håndværksmæssigt, hvilket også afspejler sig en ultralav fraflytningsprocent, fordi lejerne er meget glade for at bo der.

- Men det, der er med til at gøre investeringen i præcis de 3 bebyggelser her rigtig interessant for os – ja, det er, at den giver os et cash flow fra dag 1, hvilket hænger sammen med, at alle 165 lejemål både er opført, udlejet og i fuld drift. Den form for investeringsmuligheder ser man ikke så ofte i dag, siger Dades-direktøren.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

Dades har i øjeblikket boligejendomme for 4 milliarder kr. Hertil kommer en pipeline på små 2,5 milliard kr., som selskabet forventer at realisere inden for de kommende 2 år. Den aktuelle investering er således en konkret udmøntning af strategien på området for højkvalitetsboligejendomme.

Uden at ville sætte navn på, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, at yderligere en spændende boligudviklingssag er på vej i løbet af kort tid.

- Vi vil det her, og har derfor flere kvalitetsprojekter på bedding, siger han.

De 3 ejendomme:


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032