Crescendo købere ejendom med hovedsageligt 2- og 3-værelses lejeboliger i København for 61,5 millioner.

Colliers har rådgivet sælger i forbindelse med salget af ejendommen på Svanevej til ejendomsinvesteringsselskabet Crescendo. Ejendommen ligger i gåafstand fra Nørrebro Station er opført i 1947 og totalrenoveret i 2006 i forbindelse med omdannelse fra erhverv til hovedsageligt 2- og 3-værelses lejeboliger.

Handlen vidner ifølge Michael Peter Hansen, der er erhvervsmægler hos Colliers, om, at ejendomstransaktionerne er stadig i fuld gang, og at der generelt er en stigende interesse i markedet for Nordvest,

Lejeboliger: Udvikling og salg. Konferencen afholdes den 6. september 2023.

- Kigger vi et par år frem, er det min klare vurdering, at området omkring Nordvest og Nørrebro bliver endnu mere eftertragtet blandt investorerne end det allerede er. Området er i en rivende udvikling, og er især eftertragtet blandt unge mennesker, siger han.

Postnummeret 2400 København NV er ifølge mægleren særligt populært blandt folk i slut 20'erne og start 30'erne.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 13. april 2023.

Christian Stenbjerre, der er administrerende direktør og partner hos Crescendo, deler samme holdning om markedet i Nordvest og sætter samtidig ord på, hvorfor de har set det som en gunstig investering.

- Vi opfører i øjeblikket en ejendom på Theklavej, og vi har længe været på udkig efter endnu en investering i Nordvest. Vi tror meget på området og de udviklingsmuligheder, der er her, når man ser på København som helhed. Nordvest er efter vores opfattelse et af de få tilbageværende områder i hovedstaden, hvor der stadig er et godt potentiale for prisstigninger, trods markedets generelle udvikling. I forhold hertil passer Svanevej 6 perfekt ind i vores tro på fremtiden, siger han.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter