Copenhagen Capital har solgt 3 ejendomme i København for 78,5 millioner kr.. Salget får dog selskabet til at nedjustere forventningerne til resultatet for 2017.

Copenhagen Capital oplyser i en selskabsmeddelelse ejendommene Nørrebrogade 90 i København N, Dannebrogsgade 15 i København V og Folkvarsvej 32/Yrsavej 4a på Frederiksberg er blevet solgt for 78,5 millioner kr. Salget af ejendommene gennemføres som 3 selskabsoverdragelser af omkostningsmæssige hensyn.

Copenhagen Capital købte for 3 år siden ejendommene for 49,6 millioner kr., og der er dermed sket en værditilvækst på kr. 28,9 millioner kr. svarende til 58 procent. Det skyldes ifølge selskabsmeddelelsen Copenhagen Capital's udvikling af ejendommene, men er også påvirket af et meget stærkt ejendomsmarked i perioden.

NB! Frederiksberg investerer 18 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 27. februar 2018.

Salget af de 3 ejendomme tilfører Copenhagen Capital et kontant provenu på 31,6 millioner, som vil blive anvendt til nye ejendomsinvesteringer med henblik på at opfylde Copenhagen Capitals balancemål på 500 milloner kr. i slutningne af 2018.

Som konsekvens af salget nedjusterer Copenhagen Capital forventningerne til resultatet for 2017 før værdireguleringer af selskabets investeringsejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat til mellem 5,5
og 7 millioner kr. mod tidligere forventet mellem 6,5 og 8 millioner kr.

Salget af de 3 ejendomme sker til værdier, som er 20 procent over ejendommens bogførte værdier per 30. juni 2017 og medfører en fortjeneste på 13,2 millioner efter skat. Resultatet for 2017 efter værdireguleringer og skat forventes
herefter at blive ikke under 30 millioner kr.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked