Årets resultat i Copenhagen Capital lander på knap 45 millioner kr. efter skat mod 37,5 millioner kr. i 2018. Resultat før værdireguleringer af ejendomme og gæld samt skat udgør et overskud på 9 millioner kr. mod 6,2 millioner kr. 2018.

Copenhagen Capital oplyser i en selskabsmeddelelse, at årsresultatet før skat i 2019 udgør knap 59 millioner kr. mod næsten 48 millioner kr. i 2018.

Koncernens egenkapital er opgjort til 287 millioner kr. inklusive minoritetsinteresser mod 189 millioner kr. ved udgangen af 2018, og soliditetsgraden udgør 37,5 procent ved udgangen af 2019 mod 40,1 procent for 2018.

- Vi er tilfredse med resultatet for 2019. Jeg er særligt tilfreds med de opkøb og det gode håndværk, der udføres af teamet for asset management, som bidrager til ejendomsporteføljens værditilvækst”, udtaler administrerende direktør Lars Falster.

Vi er godt på vej til at gennemføre det niveauskifte for virksomheden, som blev igangsat med vedtagelsen af forretningsplan Vision2020, fortsætter han.

Dagsværdien af koncernens ejendomme udgør per 31. december 2019 738 millioner mod knap 447 millioner kr. ultimo 2018.

Copenhagen Capital har i løbet af regnskabsperioden overtaget 5 ejendomme og solgt 1 ejendom. Der er efter regnskabsperiodens taget en medejer ind i et af selskabets projektejendomme. Selskabets balance øges løbende, med sigte på at opfylde balancemålet på 1 milliard kr. i forretningsplanen Vision2020.

FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes d. 29. oktober 2020.

Copenhagen Capital har i perioden istandsat og moderniseret flere lejemål, hvilket har medført øgede driftsindtægter i de pågældende ejendomme. Efter regnskabsperioden er der færdiggjort 18 ungdomsboliger på Heimdalsgade 39, Nørrebro, konverteringen af kontor og boliger på Vestergade 4-6, København og etablering af 2 taglejligheder på Ewaldsgade 6, Nørrebro, der alle vil have en positiv driftspåvirkning i 2020.

I 2020 er der igangsat konverteringen af kontorlejemål til boliglejemål på Læderstræde 11, København samt opførsel af 41 ungdomsboliger og 1 erhvervslejemål på Frederikssundsvej 11, Nørrebro. Ejendommene giver efter færdiggørelsen et positivt driftsbidrag i 2021.

- Copenhagen Capital A/S skaber stor værdi for aktionærerne, og har en robusthed og kompetencer til fortsat, at være en seriøs aktør på det københavnske ejendomsmarked, udtaler bestyrelsesformand Henrik Oehlenschlæger.

- Selskabet har en solid ejendomsportefølje med en attraktiv eksponering i Storkøbenhavn, hvilket skaber interesse fra markedsdeltagere og samarbejdspartnere samt omkring selskabets aktier, hvor der i 2019 er foretaget kapitaludvidelser med et provenu på cirka 36,5 millioner kr, fortsætter han.

Copenhagen Capital forventer et resultat for 2020 på mellem 11 og 14 millioner kr. før værdiregulering af selskabets ejendomme, regulering af gæld til dagsværdi og skat. Resultatet kan påvirkes af udviklingen i COVID-19 virus, oplyser selskabet.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS