I løbet af i 2022 åbner Coop hver måned 10 butikker i den nye kæde Coop 365discount. De fleste af de nye butikker er nuværende Fakta-butikker, der omdannes, men der vil også komme 25 helt nye butikker.

Ifølge Coop har kunderne reageret så positivt på Coops nye discountkoncept, Coop 365discount, at kæden nu bliver rullet ud over hele Danmark.

Den består lige nu af 70 butikker, men i 2022 åbner i gennemsnit 10 nye hver måned, så kæden vil omfatte 190 butikker i slutningen af året. Der er tale om en investering på 200 millioner kr. i 2022. Samtidig begynder kæden fra og med denne uge at have landsdækkende markedsføring.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

- Kundernes krav til discount har ændret sig, siden vi åbnede de første for 40 år siden. De vil kunne købe alle de varer, de har brug for, de vil have mere kvalitet, de vil have mere orden og stiller langt større krav til klima, bæredygtighed, sundhed og økologi – og stadig til de laveste priser. Derfor har vi de seneste år testet mange nye elementer, og er nu klar på det, der er vores bud på Danmarks grønne discountkæde, siger administrerende direktør Kræn Østergård Nielsen, Coop.

De fleste af de nye butikker er nuværende Fakta-butikker, der udvides og moderniseres. Men der vil også komme mange helt nyopførte butikker til. Coop Ejendommes byggeplaner omfatter 25 helt nye butikker.

Desuden vil butikker fra Coops andre kæder, der passer ind i det nye grønne koncept, konverteres til Coop 365discount. Der er derudover stor interesse fra mange selvstændige brugsforeninger for at åbne Coop 365discount-butikker efter, at de første er åbnet med gode erfaringer.

ESBJERG: De store projekter. Konferencen afholdes den 13. januar 2022.

- Det som kunderne bedst har kunnet lide fra vores første godt 70 test-butikker, tager vi med i den nye kæde, siger kædedirektør Thomas Nielsen, Coop 365discount.

Fakta fortsætter som selvstændig kæde med landsdækkende markedsføring, og vil fortsat omfatte over 200 butikker.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.