Ejer og chefkonsulent hos Melhede Retail tager sin erfaring, specialistviden og netværk med til Colliers’ team for retail og butiksejendomme.

Peter Bech er indehaver af Melhede Retail, der er en dedikeret konsulentvirksomhed indenfor erhvervslejemål og erhvervsejendomme.

Siden den 1. maj 2022 har Peter Bech været en del af Colliers i København, hvilket vækker glæde hos Peter Lassen, der er Senior Director & Partner.

- Vi er utrolig glade for at kunne byde en erfaren mægler som Peter velkommen på holdet! Vi glæder os til samarbejdet, der giver os mulighed for at yde en endnu bedre service for eksisterende såvel som nye kunder, siger Peter Lassen.

Kalundborg: et vækstcenter for enden af Kattegatforbindelsen. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

Med ansættelsen af den nye Senior Advisor har butiksudlejningen i København fået en rutineret kollega, da Peter Bech har været på detailmarkedet i mere end 20 år.

Udover at have erfaring fra detailmarkedet er Peter Bech desuden lægdommer. Derudover har han erfaring som Syns- og skønsmand fra Frederiksberg Byret samt Sø- og Handelsretten.

- Peters store kendskab til lejersiden, udlejningsmarkedet og hans gode kunderelationer kommer til at styrke vores allerede dygtige hold af konsulenter og mæglere, afslutter Peter Lassen.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder