Med ansættelsen af Niels Fuglsang som senior commercial real esate advisor øger Colliers fortsat sit fokus på investeringsmarkedet i København.

Den 1. oktober 2021 skiftede 37-årige Niels Fuglsang arbejdet som director i revisions- og rådgivningsvirksomheden EY ud med en ny titel som senior commercial real estate advisor hos Colliers i København.

Til daglig bliver Niels dermed en del af det voksende investeringsteam, som ledes af partner og direktør, Peter Lassen.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 3. november 2021.

- Niels er en vigtig brik i vores ekspansion af investeringsteamet i Colliers i København. I kraft af sit store netværk i ejendomsbranchen og faglige baggrund skal han være med til at cementere vores position som markedsleder inden for salg af investeringsejendomme i København, som er et marked, vi ser store muligheder for at udvikle og vinde os yderligere ind på,” fortæller Peter Lassen.

Niels Fuglsang er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2010 og har arbejdet som advokat siden – senest som director i EY Law real estate. Han har gennem de seneste år udelukkende beskæftiget sig med juridisk rådgivning i forbindelse med fast ejendom, herunder særligt ejendomstransaktioner og projektudvikling.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.