Brøndby Kommune har i samarbejde med Tegnestuen Vandkunsten, Urban Creators og det tidligere Sadolin & Albæk fået lavet en udviklingsplan for Kirkebjerg, hvor der skal bygges 2.000 boliger. Hør mere på konferencen "Byudvikling syd for til og Vestegnen: Store projekter" den 4. juni 2019.

Brøndby kommune sætter med rådgivning fra Tegnestuen Vandkunsten, Urban Creators og Sadolin & Albæk fart på arbejdet med en ny udviklingsplan for omdannelse af Kirkebjerg fra erhvervsområde til et nyt og moderne boligområde.

I alt skal være plads til 2.000 boliger i området, og en plan for de første 300 boliger fordelt på 4-7 etager på Kirkebjerg Søpark 5 og Kirkebjerg Parkvej 7 er vedtaget. Ombygningen af det store område forventes at forløbe over de næste 10-15 år.

Hør mere på konferencen Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: Store projekter den 4. juni 2019, hvor Casper Toftholm, der er direktør for Teknisk Forvaltning i Brøndby Kommune, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS