Andelsforeningen Beringsgaard skal have renoveret 113 lejligheder fordelt på 10 opgange samt etableret 16 nye tagboliger. Til at løse den opgave har de valgt Casa.

For ét år siden kunne Casa fejre, at de var blevet tildelt hovedentreprisen på renoverings- og ombygningsprojektet i Andelsboligforeningen Beringsgaard Afd. 03 i Horsens. I dag kan de fejre, at de ligeledes er blevet tildelt renoveringen af andelsboligforeningens Afd. 04.

- Vi er stolte over endnu engang at have budt ind med den bedste løsning til den skarpeste pris. Renovering er et markedsområde, der er i hastig vækst hos CASA, og at vores kunder vender tilbage, er en klar indikation af, at vi leverer det rigtige til den rigtige pris, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Casa, om tildelingen af opgaven.

HORSENS: De store projekter. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

Casa har i senere år øget sit fokus på renoveringsmarkedet. Et marked, som forventes at udvikle sig stabilt båret frem af behovet for renovering af mange almennyttige boliger. Et godt eksempel herpå er Andelsboligforeningen Beringsgaard i Horsens, der udover at få renoveret de eksisterende boliger også vælger at få etableret helt nye taglejligheder.

- Vi glæder os til dette udvidede samarbejde, og forventer som det er tilfældet på Midtbyen 3, at gode løsninger må komme i hus, siger forretningsfører Jørgen Pommerencke fra Beringsgaarden.

Byggestart forventes 1. maj 2020 og det færdige projekt afleveres i midten af marts 2022. Ifølge udbudsmaterialet har projektet et budget på 90 millioner kr.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS