Casa Nord har indgået købsaftale med Køge Kyst om et nyt byggeri med 50 ejerlejligheder fordelt på 5.400 kvm. Byggeriet er det 3., som Casa Nord er involveret i på Søndre Havn. Arkitektvirksomheden Cobe skal tegne det nye byggeri.

Casa Nord skal ifølge en ny købsaftale med Køge Kyst opføre yderligere 50 ejerlejligheder direkte ud til strandengen på Søndre Havn i Køge. 

NB! Seniorboliger - udvikling og byggeri 2017-2025. Konferencen afholdes d. 26. oktober 2016.

- De nye boliger kommer til at ligge fantastisk, de fleste med direkte havudsigt og mange med store private tagterrasser - og ud fra de erfaringer vi allerede har gjort os i Køge, er vi ikke tvivl om, at der vil være efterspørgsel efter de nye lejligheder. Mange kan godt se fidusen ved at bo i et splinternyt byggeri med en beliggenhed direkte til stranden, tæt på København men til mærkbart lavere priser, siger Casa Nords direktør Torben Røsler.

Aftalen med Casa Nord om endnu et boligbyggeri er ifølge Køge Kysts projektdirektør Jes Møller en milepæl for Køge Kyst.

- Vi glæder os over at skrive under på den 3. købsaftale med Casa Nord, som vi ved kan bidrage med den høje kvalitet i byggeriet, som vi efterspørger. Kvaliteten bliver ikke mindre af, at bygherren har valgt en arkitektvirksomhed som Cobe med rigtig mange spændende projekter bag sig. Det er bestemt ikke dårligt for Køge, siger Jes Møller.

NB! Omdannelse af erhverv til bolig. Konferencen afholdes d. 13. december 2016.

- Med den nye købsaftale har vi taget hul på den 3. af de 7 etaper på Søndre Havn, og udsigterne for det videre grundsalg er gode. Vi har nemlig forhandlinger i gang om flere af de andre byggefelter i Etape 3, fortæller Jes Møller.

Arkitekterne hos Cobe er allerede nu gået i gang med at udarbejde et skitseprojekt for det nye byggeri. Byggestarten ventes i begyndelsen af 2018, efter at der foreligger en godkendt lokalplan, og Køge Kyst har foretaget byggemodning af området. Men allerede fra foråret 2017, når Casa Nord starter projektsalget, vil der være mulighed for at købe en af de nye boliger.

http://imagizer.imageshack.us/a/img924/4137/rKKMHl.jpg


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland