Casa har købt endnu en ejendom i Storkøbenhavn, som virksomheden skal udvikle og opføre boliger på i de kommende år. Denne gang er der tale om en større grund på Ejby Mosevej i Glostrup.

Casa har købt en ejendom tæt på den kommende letbane i Ejby i Glostrup. Casa forventer at kunne opføre boliger på ejendommen, men kan endnu ikke give informationer om omfanget af byggeriet, da der først skal udarbejdes en ny lokalplan.

- Områderne omkring København rummer næsten uanede muligheder, hvis man, som Casa, har ressourcerne og ambitionerne. Det store område, vi nu har erhvervet i Glostrup, bliver endnu et bæredygtigt byområde fra vores side, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Casa.

Ejendommen ligger i Ejby, som ligger midt imellem Glostrup og Herlev og består i dag af en mindre bebyggelse. Det skal udvikles i samarbejde med udviklingsrådgiver Becker & Nielsen, mens der endnu ikke er sat navn på arkitekt og ingeniør.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- Casas team står for denne byudvikling, men vi kan ikke gøre det alene. Vi er afhængige af dygtige rådgivere og – ikke mindst – en innovativ og ambitiøs kommune, der vil skabe en bæredygtig by for deres borgere. Vi ser frem til det videre samarbejde med Glostrup Kommune og borgerne i området omkring tanker og ideer til udvikling af området, siger Torben Modvig.

Det nye boligområde forventes certificeret til DGNB-guld. Lokalplanen forventes i samarbejde med Glostrup Kommune at kunne vedtages omkring årsskiftet 2022/2023.

Foruden det kommende projekt på Ejby Mosevej har Casa allerede adskillige projekter i Storkøbenhavn blandt andet i Brøndby, Rødovre og Herlev.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS