Finansudvalget har godkendt det forelagte projekt for et nyt uddannelsescampus i Horsens, og sikrer hermed at VIA University College og Innovationshuset kan flytte til den 31.000 kvm store campusgrund ved banegården.

C.F. Møller har sat stregerne til det 30.000 kvm store Via University College og Innovationshuset på 5.000 kvm på campusgrunden i Horsens, mens det lokale RUM arkitekter har leveret vinderprojektet til et byggeri for Social- og sundhedskolen på 4.500 kvm. Casa skal stå for byggeriet.

- Det er med stor glæde, at vi har modtaget meddelelse om, at Folketingets Finansudvalg har tiltrådt det endelige aktstykke, hvilket betyder, at vi kan starte opførelsen af VIA University College og Innovationshuset, siger senior developer i Casa, Henrik Hansen.

NB! Vejle investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

I samarbejde med VIA, Innovationshuset, Horsens Kommune og de øvrige involverede parter, arbejdes der nu videre med brugerprocesser, planlægning og byggeri.

- Vi forventer at gå i jorden i oktober måned 2018, med henblik på at VIA kan flytte ind i maj 2021, siger Henrik Hansen.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.