Som led i Casas bæredygtighedsstrategi har virksomheden ansat Henriette Menå Grud som ny bæredygtighedschef. Hun kommer fra en stilling hos Sweco, hvor hun har arbejdet med bæredygtigt byggeri blandt andet som DGNB-auditor.

I slutningen af 2019 lancerede Casa sin nye 2023-strategi. Et af de bærende elementer er bæredygtigt byggeri, som virksomheden har en ambition om at være førende indenfor.

På få år er antallet af certificerede projekter da også mangedoblet, og upcycling, DGNB og affaldshåndtering er blevet dagligdags begreber. Nu, et år efter strategiens start, ansættes Henriette Menå Grud som ny bæredygtighedschef. Henriette får ansvaret for at sikre at strategien implementeres i hele forretningen samt at fungere som intern auditor på udvalgte projekter.

- Henriette bliver en del af holdet på det helt rigtige tidspunkt. Grundstenene er lagt, og vi er klar til at bygge videre på det bæredygtige Casa. Vi har en ambition om at 95 procent af alle vores byggerier skal være bæredygtighedscertificerede i 2023, og for at nå det mål har vi brug for kompetente mennesker som Henriette ved roret, siger Michael Storgaard, COO i Casa om ansættelsen.

JYLLAND: TRÆ-byggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 27. april 2021.

Henriette Menå Grud har en kandidat fra DTU og er uddannet DGNB-auditor. I mere end 10 år har hun arbejdet med energioptimering og bæredygtighed både som rådgiver og auditor. Henriette har senest arbejdet som DGNB-konsulent hos Sweco og underviser desuden på DGNB-konsulentuddannelsen.

- Jeg ser frem til at skulle bidrage til bæredygtighedsagendaen i Casa – både i Casas projekter og internt i virksomheden. Casa har store ambitioner på bæredygtighedsområdet, men jeg mærker en gejst og drivkraft blandt mine nye kolleger, der overbeviser mig om, at vi nok skal komme i mål, fortæller Henriette Menå Grud, bæredygtighedschef i Casa.

Henriette Menå Grud har arbejdet med bæredygtighedscertificeringer siden 2016 og har blandt andet været med i pilotfasen for DGNB-manualen for kontorejendomme i drift og været med til at certificere Danmarks første DGNB-certificerede daginstitution.

Henriette har tidligere været ansat i Alectia, BK Consult, Deloitte og altså senest Sweco.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter