CapMan Nordic Real Estate II har købt KAB's hovedsæde Grundtvighus midt i Latinerkvarteret i København. KAB bliver midlertidigt som lejer i den 9.787 kvm store ejendom, mens deres nye fremtidige hovedsæde ved Enghave bliver færdigbygget.

Ejendommen, der er kendt som "Grundtvighus", er totalt 9,787 kvmog er beliggende i  "Latinerkvarteret" få hunderede meter fra Nørreport Station, Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Ejendommen er i dag hovedsæde for KAB.

- Når KAB forlader bygningen er der en række muligheder for udvikling af ejendommen. Den kan både udvikles til moderne kontorer eller velbeliggende butikker, ligesom den meget attraktive højloftede kælder giver mulighed for for eksempel at lave en helt unik restaurant. Alternativt kan ejendommen udvikles til at blive et moderne high-end hotel, siger Peter Gill, investeringsdirektør i CapMan Real Estate.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Afholdes d. 5. april 2018.

Købet af Grundtvighus er CapMan Nordic Real Estate II's 3. transaktion i den nye fond efter den blev lukket med 3,16 milliarder kr. i egenkapital i august 2017. Fondens primære fokus er at opkøbe kontor, butiks- og boligejendommen beliggende i de største byer I Norden.

CapMan Real Estate har mere end 30 ansatte i Helsinki, Stockholm og København. CapMan Real Estate blev etableret i 2005 og har i øjeblikket for over 12,65 milliarder kr. under forvaltning.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.