CapMan Nordic Real Estate har købt den 3.600 kvm store ejendom Frederiks Allé 75. Boligejendommen rummer 29 lejligheder og en dagligvarebutik i stueetagen. Flere opkøb i centrale danske byområder kan være på vej.

CapMan Nordic Real Estate fund, der blev etableret i 2013, har i samarbejde med den lokale ejendomsforvalter Crescendo købt boligejendommen Frederiks Allé 75 i det centrale Aarhus. Bech-Bruun var den primære juridiske rådgiver i handlen, mens Dansk Bank stod for finansieringen.

- Vi er spændte på denne tilføjelse til vores allerede stærke boligportefølje i Danmark. Vi ser yderligere potentiale på det danske boligmarked - særligt i centralt placerede ejendomme i områder som Aarhus. Vi er også glæde for samarbejdet med vores stærke, lokale partner Crescendo med hvem, vi forventer at realisere flere lignende handler i fremtiden, siger Torsten Bjerregaard, Managing Partner at CapMan Real Estate.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 7. september 2017.

- Frederiks Allé 75 har en fremragende placering tæt på banegården og Bruuns Galleri. Fremadrettet vil vi fortsat renovere og forbedre ejendommen. Vi er også glade for samarbejdet med den internationale fond CapMan Nordic Real Estate, supplerer Bo Helligsoe, administrerende direktør Crescendo.

Frederiks Allé er fondens 20. investering og den 10. investering i Danmark. CapMan Nordic Real Estate fund har over de seneste år opbygget en boligportefølje bestående af ejendomme i en række danske byer, herunder København og Frederiksberg. Den 2 milliarder kr. store fond har fokus på kontor- retail- og boligejendomme i større nordiske byer.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS