Canon flytter 50 arbejdspladser fra Aarhus, Herning, Kolding og Odense til Vejle Advice House i Dandy Business Park i Vejle Nord. Kontorhuset er så godt som udsolgt, og byggeriet af en ny kontorbygning på 3.000 kvm sættes derfor i gang.

Advice House stod færdig i 2010 og er så godt som udsolgt, idet Canon flytter 50 medarbejdere ind i bygningen. Torsdag den 16. november 2017 blev byggeriet af et nyt kontorhus, Business House, i erhvervsparken ved motorvejen i Vejle Nord ifølge Vejle Amts Folkeblad derfor sat i gang. Det er Bagger-Sørensen Invest, der står bag byggeriet af det nye kontorhus.

- Vi har en udlejningsgrad på 99 procent i Business Parken lige nu, og det er også grunden til, at vi går i gang med at bygge det 6. hus, fortæller direktør i Dandy Business Park, Jørgen Andersen, til Vejle Amts Folkeblad.

Han fortæller videre til avisen, at den nye bygning, der får plads til 4-6 virksomheder. Fuldt udlejet, vil parken rumme 100 virksomheder med til sammen omkring 800 ansatte.

NB! Vejle investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

Den nye kontorbygning er klar til indflytning den 1. oktober 2018, og den er allerede halvt udlejet, idet Xella Danmark og Gumlink Confectionary Company til sammen har sat sig på 1.500 kvm med henholdsvis 27 og 40 medarbejdere. Xella, der er leverandør af byggematerialer, har desuden et areal på 17.000 kvm ved transportcenteret nord for erhvervsparken, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Dandy Business Park oplyser, at flere lejere er på vej i den kommende bygning, som foruden kontorlejemål på mellem 380 og 750 kvm vil byde på fitnessrum og konferencelokaler. Kontorbygningen opføres som et åbent planbyggeri med 2 bygningskroppe samlet om et stort glasoverdækket atrium.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne