Skandinaviens største campingpladskæde havde i juli 2022 en omsætning på 274 millioner kr., hvilket er ny rekord for koncernen.

First Camp Group melder om rekordomsætning for juli 2022, der er årets vigtigste måned for campingpladskæden. Koncernen omsatte for 274 millioner kr., hvilket er en stigning på 17 procent i forhold til juli 2021 og 18 procent i forhold til juli 2019.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi leverer en så stærk omsætningsvækst ikke kun i forhold til sidste år, men også i forhold til 2019, som var det seneste normalår før Covid-19-pandemien, udtaler administrerende direktør for First Camp Group, Johan Söör, som peger på, at de internationale gæster er vendt tilbage.

Ferieprojekter: fra camping til luksus. Konferencen afholdes den 8. september 2022.

First Camp Group ejer i alt 60 campingpladser og ferieparker. I Danmark ejer First Camp Group 8 campingpladser samt Jesperhus Feriepark. Senest købte koncernen i begyndelsen af 2022 Klim Strand Camping og Råbjerg Mile Camping.

De 5 destinationer med den højeste omsætning i juli var Jesperhus Feriepark, First Camp Sunne i Fryksdalen, First Camp Orsa i Dalarna, First Camp Arcus i Luleå og First Camp Moraparken i Dalarna.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne