Calum kom ud af 2018 med et overskud på 76 millioner kr., mens den bogførte værdi af selskabets ejendomme steg med 149 millioner kr., så Calum nu har bolig- og erhvervsejendomme for 1,1 milliard kr.

Selskabet Calum Capital fik i 2018 et overskud på 76 millioner kr., hvilket er en smule mere end i 2017, hvor årsresultatet lød på 75 millioner kr. Det fremgår af regnskabet, som netop er offentliggjort.

Egenkapitalen steg fra 630 millioner kr. i 2017 til 700 millioner kr. i 2018. Selskabet investeringsejendomme har en bogført værdi på 1,1 milliard kr. mod 945 millioner kr. i 2017.

NB! Silkeborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 13. juni 2019.

Calum købte i slutningen af 2013 Hotel Hvide Hus og ifølge Nordjyske har det været en god forretning for selskabet. I de 3 seneste regnskabsår har hotellet leveret årlige overskud efter skat på omkring 7 millioner kr.

Derudover afslører regnskabet, at Calum for alvor er blevet en landsdækkende spiller, idet hovedparten af aktiviteten foregår i dag uden for det nordjyske område. Calum er involveret i en række udviklingsprojekter i hovedstadsområdet, og for nylig offentliggjorde Calum planen for 33.000 kvm boliger og detailforretninger i Gødstrup ved Herning.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter