De første 92 boliger i området blev alle lejet ud i 2019, og snart er de sidste 119 boliger klar til udlejning i stort projekt i Skalborg.

Til foråret står Calums næste etape af Oasen klar på toppen af Skalborg Bakke i Aalborg, og udlejningen skydes nu i gang. De første 92 boliger i området blev alle lejet ud i 2019.

De sidste 119 boliger i Oasen står klar til indflytning fra den 1. maj 2021. Boligerne er mellem 48 og 120 kvm store og har 2, 3 eller 4 værelser. Målgruppen er således både børnefamilier, unge og ældre.

- Vores ambition er at skabe et fællesskab, der taler til sanserne. Den unikke beliggenhed og de bevidste valg af fællesfaciliteter gør området til en lille oase for de mange beboere, som får mere end blot et sted at bo. Og det tror vi på, er vigtigt, når boligsøgende skal vælge deres nye hjem i dag, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2020.

Udlejningen af de 119 nye lejeboliger skydes i gang med åbent hus for alle tilmeldte søndag den 17. januar 2021. Det er DEAS, der står for udlejningen.

- Vi ser en klar tendens til, at boligsøgende stiller større krav til deres nye hjem, som skal kunne noget ekstra, og det kan Oasen. Vi oplevede stor interesse for de første boliger tilbage i 2019, og vi ser frem til at sikre Calum en effektiv udlejning af de nye lejligheder på toppen af Skalborg, siger Kim Krabbe, afdelingschef for boligudlejning i Deas.

 


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri